workshopprogramma voorjaar 2018

Zaterdag 14 april 14 uur:

Bonbons maken:
heerlijk met chocolade je eigen bonbons maken. Uiteraard neem je ze mee naar huis om thuis te trakteren of lekker voor jezelf te houden. De recepten neem je ook mee zodat je ze thuis weer kunt maken!

€ 17,50 pp


Woensdag 18 april 17 uur:

Koken zonder pakjes en zakjes: Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van wat we eten. Op de
achterkant van de kant en klare kruidenmixen zie je allerlei ingrediënten die je nauwelijks uit kunt spreken, laat staan dat je weet wat het is! En wat je dus in je mond stopt. Tijdens deze workshop leer je kruidenmixen maken van pure kruiden en specerijen en ook leer je hoe je hiermee moet koken. De recepten krijg je uiteraard mee naar huis.

€ 27,50 pp

 

Dinsdag 8 mei 17 uur:

Italiaanse workshop:
Koken als een echte Italiaanse Mama. Je eigen pasta maken en de enige echte Bolognese saus. Wist je dat Italianen pasta als voorgerecht eten? Dus natuurlijk maken we ook nog een hoofdgerecht. De maaltijd sluiten we af met overheerlijke tiramisu! De recepten neem je mee naar huis!

€ 27,50 pp

 

Woensdag 23 mei 17 uur:

Koken zonder pakjes en zakjes 2.0; nieuwe recepten! Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van
wat we eten. Op de achterkant van de kant en klare kruidenmixen zie je allerlei ingrediënten die je nauwelijks uit kunt spreken, laat staan dat je weet wat het is! En wat je dus in je mond stopt. Tijdens deze workshop leer je kruidenmixen maken van pure kruiden en specerijen en ook leer je hoe je hiermee moet koken.
Met nieuwe recepten, de workshops zijn los van elkaar te volgen, maar dit is een mooie aanvulling op de eerste workshop. Ook krijg je deze avond de recepten weer mee naar huis.

€ 27,50 pp

 

Donderdag 31 mei 17 uur:

Spaanse tapas maken; allerlei kleine gerechtjes maken. De hapjes/gerechtjes zijn ook heel goed te gebruiken als hapjes tijdens een feestje. Alle tapasgerechtjes die we deze avond maken zijn met elkaar een volledige maaltijd. Als het kan eten we buiten, met een gekoelde kan sangria erbij! De recepten neem je ook deze keer weer mee
naar huis.

€ 27,50 pp

 

Woensdag 13 juni 17 uur:

Koken met de tajine:
lekkere stoofpotjes maken met de tajine. Heerlijke kruiden en specerijen gebruiken, laat je verassen door de smaken van ras el hanout, komijn of kaneel door je eten. Of zoete dadels. Je leert het allemaal tijdens deze workshop!

€ 30,00 pp